Home

 

Teamet bag ...

Ikola Artworks består af to ildsjæle, der hver i sær er utrolig innovative, men sammen danner en kraftfuld duo, der løfter billeder og kunst til et højere niveau.

 

René Krogh

Fotografeen og idemanden bag Ikola Artworks. René har arbejdet med fotografering som hobby siden år 2000, og har løbende sat nye standarder for billeder.

René har i mange år arbejdet med visuel design af brugergrænseflader til software, og har der igennem stor forståelse for det æstetiske indtryk hos brugeren.

Grænsesøgende og nyskabende er nogle af nøgleordene, når han står bag kameraet.

Uddannelse:

  1992 Elektronik Teknolog
  2000 CCNA Cisco Certified Network Associate
  2000 MCP Microsoft Product SpecialistRene

 

Luchessi Montecillo

Makeup og styling er Luchessis hovedområder indenfor Ikola Artworks. Deltager Luchessi Montecillo på fotosession, betyder det ofte, at hele projektet løftes til et endnu højere niveau, da hun kan bidrage med hendes mange kompetencer og nyskabende ideer.

Luchessi kunstneriske evner kommer blandt andet til udtryk i hendes malerier, poesi, design, tøj og modeljob. Se mere af hendes kreative evner her...

Luchessi

 

 Desuden arbejder teamet sammen med andre talenter, som tekstforfattere, trykkere og bodypaintere, så vi sammen kan levere et godt og færdigt resultat.