Home

 

Suzuki GSX 750R

Cyklen

Jeg blev forespurgt, om jeg kunne hjælpe med at udarbejde et nyt design til en motorcykel. Opgaven lød spændende, og jeg hoppede på den. Nadja har tidligere haft en tilsvarende mortotcykel, men kørte desværre galt sidste år, og kom slemt tilskade. Hendes store ønske var at komme ud at køre igen. Derfor havde hun anskaffet sig en ny Gixxer. Den har 130 HK og passerer de 270 km/t på toppen.

Nadja kom forbi med motorcyklen. Wow, et brøl den kom med, da den blev startet, nærmest skræmmende. Det stod mig hurtigt klart, at selvom hun ønskede et feminint design, skulle det også afspejle den kraft og brutalitet, der ligger i denne maskine. Vi tog et par enkelte billeder af den samt nogle billeder af de farveprøver, hun havde med.

 

gsxr
Motorcyklen, da den ankom

gsxr

 

Designet

Motorcyklen, hun kom med, var blå og havde mange små detaljer i stafferingerne. Nadja havde i forvejen talt med en dragtdesigner og havde besluttet få lavet en køredragt, som cyklen gerne skulle matche med. Desværre passede farveudvalget hos dragtdesigneren ikke hendes ønsker. Men efter en samtale med ham, var det dog muligt at få lavet specialfarver hos læderiet, vi skulle bare sende et billede af cyklen.

Vi valgte at designe motorcyklen med en bordeaux grundfarve ovenpå den hvide. Alle de detaljerede stafferinger blev erstattet af nogle simplere stafferinger i guldfarve, der komplimenterer den røde farve rigtig pænt.

Enkelte af de sorte dele har vi valgt at gøre hvide for at fuldende designet. Ligeledes skal fælgene være hvide, her har vi dog sjusket lidt, da tiden var ved at løbe fra os.

Men på billederne nedenunder har hun nu en ide om, hvordan hendes fremtidige motorcykel kommer til at se ud. Derudover har hunr også noget konkret at fremvise til autolakereren.

 

gsxr
motorcyklen efter en tur gennem photoshop

 

gsxr

 

Det hårde arbejde

Nu skal motorcyklen så adskilles og males over et par gange, samt have lavet stafferinger m.m. Når den en gang er færdig, vil der selvfølgelig komme billeder af resultatet her.